Ervaringen

Vieve

Door een verhuizing van Amsterdam naar Vught tijdens mijn zwangerschap ben ik pas in het derde trimester onder begeleiding van de dames van Fellenoord gekomen. Ik heb me vanaf het eerste moment bij hen op mijn gemak gevoeld.

Petra was uiteindelijk aanwezig bij de bevalling en ze heeft me super geholpen! Ze heeft ervoor gezorgd dat ik rustig bleef, was super deskundig en ik heb ook ontzettend met haar kunnen lachen.

De nazorg tijdens de kraamweek en daarna was ook heel prettig. Alle dames waren heel erg betrokken.

Linda, Marieke, Sanne en vooral Petra – bedankt voor alle goede zorgen! En Roos – jij ook bedankt voor alles en succes met het afronden van je studie!

Groetjes,
Tamara

Tamara van Graafeiland
18-04-2018

Isa

Hoi Petra,

jij vroeg mij bij jou bezoek na de bevalling hoe ik mijn bevalling heb ervaren. Ik had er toen nog geen tijd voor gehad om hier over na te denken. De middag erna met mijn moeder zitten kletsen en de bevalling nog een keer helemaal door gesproken. Nu heb ik heel vaak tijdens het gesprek gezegd ow daar moet ik Petra nog voor bedanken. Dus bij deze.

Ik heb mijn bevalling ervaren als zeer prettig. En dit heeft er vooral mee te maken wat jij steeds hebt omschreven. Bij het vruchtwater prikken. Nu ga je warm water voelen stromen en dit gebeurde ook. Dadelijk ga je het voelen branden bij de volgende pers, en dit gebeurde. Ik heb blind kunnen vertrouwen op wat je zei waardoor ik heel relaxed ben gebleven. En aangezien ik me er niet heel erg verdiept had kon ik me volledig overgeven aan je woorden.

Ondanks onze bizare situatie een man die niks kan en oma die er bij gehaald wordt omdat de kraamzorg er niet op tijd kan zijn. Heb ik geen moment gedacht dat het niet goed zou komen.

Dank je wel hiervoor

groetjes

Marleen

Marleen
27-3-18

Thijs

Lieve dames,
Met 40 weken en 6 dagen ging het dan eindelijk gebeuren! De bevalling van ons tweede kindje ging van start. Doordat onze kleine man niet was ingedaald, was een thuis bevalling niet mogelijk. Maar de hoop dat Petra de bevalling kon gaan begeleiden, was nog niet vervlogen. En inderdaad was het geluk aan onze zijde en kon Petra de bevalling overnemen van het ziekenhuis. Door haar professionele en strakke begeleiding is Thijs snel op de wereld gekomen.

Wij zijn echt zo blij dat Petra de bevalling heeft kunnen doen en niks dan lof voor deze pracht vrouw.

Groetjes,
Niels, Rianne, Guus en Thijs

Rianne
12-12-2017

Bo

Lieve Petra,

Van de eerste echo tot en met de bevalling. Wauw!
Wat ben jij een geweldig mens met zoveel passie voor je werk!
Wij konden ons niemand liever voorstellen dan jij!
Bedankt dat jij bij ons was om de geboorte van onze Bo te begeleiden.
Het was bijzonder!

Liefst Bart, Marieke en Bo

Marieke
23-10-2017

Ive

Voor de tweede keer kijk ik terug op een fijne zwangerschap, snelle bevalling en fijne kraamweek mede dankzij de goede begeleiding door deze 4 topvrouwen! Ze staan je bij op een van de intiemste momenten van je leven en geven je zelfvertrouwen op de momenten dat je het nodig hebt. Petra was aanwezig bij mijn beide bevallingen en ik wil haar hierbij bedanken voor haar deskundigheid en humor 🙂

Mieke
09-09-2017

Zoë

Wat kijken wij terug op een geweldige hulp van jullie dames! Jullie zijn alle 4 toppers en altijd even behulpzaam. Mijn bevalling is begeleid door Linda. In een woord; Super! Heeft me goed door de bevalling heen geholpen en gezorgd dat ik rustig bleef.

Nogmaals bedankt dames!!!!!

Van de Sande
1-9-2017

Liam

Alle dames van Fellenoord zijn erg vriendelijk, behulpzaam en je kunt altijd bij ze terecht met vragen tijdens die eerste drukke weken na de geboorte. Marieke heeft mij enorm goed door mijn bevalling geloodst waardoor ik rustig kon blijven. Door de positieve benadering kreeg ik het zelfvertrouwen wat nodig was om mijn zoon te baren. Ook de nazorg was prima en fijn persoonlijk.

Dank dames!

Barbara
30-03-2017

Romy

Weer een prachtige ervaring met deze zwangerschap en bevalling, ookal ging het niet altijd lekker met mij tijdens de zwangerschap, toch een mooie ervaring met ons 2de kindje. En de super mooie en snelle bevalling dankzij Marieke en natuurlijk een prachtig meisje, maakt veel goed. Deze bevalling was echt een droombevalling, vertrouwde volledig op me eigen lichaam dankzij jullie. Zo’n bevalling met zo’n goede begeleiding kun ik echt iedereen. Ook mijn man vond het een prachtige bevalling en zo snel, dankjulliewel namens ons, jullie doen prachtig werk!

Jenny
13/03/2017

Harvey

Mijn eerste zwangerschap! Door de kleinschaligheid en persoonlijke sfeer hebben mijn vriend en ik gekozen voor verloskundigen praktijk Fellenoord. Al tijdens de intake voelden mijn vriend en ik het vertrouwen dat we hier aan het juiste adres zijn voor de begeleiding voor, tijdens en na de bevalling. We konden met al onze vragen en onzekerheden terecht bij deze geweldige dames. Omdat mijn vriend en ik van mening zijn dat een bevalling niet te plannen valt bestond ons gehele geboorteplan uit het bevallen in het ziekenhuis. Verder zouden we wel zien wat wel en niet mogelijk zou zijn. Petra had dienst toen mijn vliezen braken. Ze was snel op locatie en instrueerde ons wat we moesten doen en wanneer we weer zouden moeten bellen. Een uur later waren we toch al erg onzeker door het tempo van de weeën en we belden Petra voor de zekerheid maar weer op. Binnen een mum van tijd stond ze voor ons klaar. In rap tempo was mijn ontsluiting van 2cm naar 9 cm gegaan. Het sneeuwde flink buiten en naar het ziekenhuis gaan zat er niet meer in. Tijdens het persen bleek Harvey niet helemaal goed te liggen waardoor het een zware bevalling werd. Petra heeft ons met zelfvertrouwen, rust en kundigheid door deze stormachtige nacht geholpen. We hebben een spannende maar prachtige thuisbevalling mee mogen maken. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen. Ik bel jullie zo gauw we in verwachting zijn van nummer 2!

Karin
13-01-2017

Ties & Saar

Lieve dames, Wat heb ik veel steun van jullie mogen ontvangen tijdens mijn beide zwangerschappen en bevallingen (die helaas wel allebei door het ziekenhuis zijn overgedragen). Altijd stonden jullie voor ons klaar en hielpen jullie ons meer dan fijn. Ik kan hier wel een heel lang verhaal van maken, maar het is heel gemakkelijk wat onze ervaring was met jullie. PERFECT! Heel veel succes met jullie mooie praktijk en ik ga jullie zeker aanbevelen. Mij zie je als het goed is niet meer terug ;-). Liefs, Ellen Lamers

Ellen
14-7-2014 & 6-8-2016

Tije

41 weken zwanger en Tije vond het nog wel prima in mijn buik. De bevalling van onze eerste zoon Pim was ingeleid en ik hoopte dat het dit keer spontaan zou beginnen en dat alle medische rompslomp van het ziekenhuis ons bespaard zou blijven. Petra, Marieke en Linda wisten van die wens om thuis te bevallen en hebben met mij mee gehoopt op een spontaan begin. Met 41 weken en 5 dagen werd Tije toch nog thuis geboren! De bevalling ging erg snel, maar Petra kwam meteen toen we belden en heeft me gedurende de laatste fase van de bevalling super professioneel begeleid. Mede daardoor werd het een onvergetelijke ervaring. Ook de nazorg was top, van alle drie de verloskundigen. Ze waren stuk voor stuk goed op de hoogte van mijn situatie en heel betrokken. Ik had altijd het gevoel dat ik bij ze terecht kon. Petra, Marieke en Linda: heel veel dank voor jullie hulp en goede raad! Mede dankzij jullie hebben wij een prachtige zwangerschap, bevalling en kraamtijd mogen beleven.

Anne
18-7-2016

Fiene, Saar en Ot Kuiper

Petra, Linda en Marieke, Graag willen we jullie hartelijk bedanken voor alle fijne en professionele begeleiding tijdens de zwangerschappen van onze 3 kinderen. Bij alle drie de zwangerschappen hebben wij jullie begeleiding als heel erg fijn ervaren en mede dankzij jullie hebben wij twee prachtige meiden en een heerlijk knap meneertje op de wereld mogen zetten. Door de fijne goede controles aan jullie heb ik 3 heerlijke zorgeloze zwangerschappen gehad waarvan ik ontzettend genoten heb. Voor de bevallingen moesten wij na een keizersnede door naar het ziekenhuis. Maar onze zwangerschaps- en nazorg bij jullie was top. Dank jullie wel voor al jullie goede zorgen voor ons en de kindjes. Maarten & Sabine Fiene, Saar en Ot

sabine
Ot: 10-04-2016

Emma

Op 22 mei is ons dochtertje geboren en omdat ze al 3 tienerbroers heeft dacht ik goed na over de bevalling.. het leek me leuk om de jongens de kans te geven bij de bevalling te zijn dus koos ik ervoor om op een baarkruk te bevallen (mede dankzij een lieve vriend die het allemaal aan mij over liet) Omdat de vorige bevallingen erg snel gingen heeft mijn vriend zelf een baarkruk gemaakt zodat die vast in huis was… toen om 4.00 de vliezen braken was alles compleet alleen de jongens waren dat weekend bij hun vader maar gelukkig hoefde ik maar te bellen en bracht hij ze thuis… Toen ik Petra belde kwam ze gelijk maar dit kleine dametje nam de tijd maar toch bleef Petra en zorgde ze ervoor dat het wat sneller ging. Toen ik merkte dat ze eraan kwam hoefde oma dat alleen maar tegen de jongens te zeggen en met al snel zaten zij met zn drietjes op een rij op de bank en wij allemaal in positie en binnen 2 minuten was ze er.. Ja Petra kon wel zeggen dat ik op de volgende wee kon wachten maar ik wilde haar er gewoon uit hebben. De jongste vond het wel even spannend maar we vonden het allemaal een heel mooi moment die we met zn allen hebben mee mogen maken… zelfs de middelste die hard riep er niet bij te willen zijn. Bedankt alle drie dat jullie al vooraf bereidt waren om mee te gaan in mijn wensen en Petra bedankt voor de fijne begeleiding.

Evelien van Driel
22-5-2016

Jet

Lieve Petra, Linda en Marieke, Vandaag heb ik het eindgesprek gehad met Petra. Wij willen jullie nogmaals enorm bedanken voor alle goeie zorgen tijdens de zwangerschap, de begeleiding bij de bevalling en de nazorg! Dankzij jullie kijken wij terug op een fantastische tijd. 😃 Veel liefs, Niels, Merel & Jet

Merel
29-02-2016

Djenna

Hallo Dames

Onze lieve, blije, vrolijke Djenna vandaag een half jaar oud! Linda wat heb jij ons goed geholpen met deze vlugge bevalling! Djenna wilde snel de “echte” wereld zien. Bedankt daarvoor! Ook alle bezoekjes op vrijdag bij jullie in het verloskundige centrum hebben wij als fijn ervaren. Wij willen jullie erg bedanken met het op de wereld zetten van onze 2 prachtige kinderen! Liefs Dave, Karlijn, Dani en Djenna

Karlijn

Floor

Dankzij de fijne begeleiding van Marieke, Petra en Linda heb ik mijn zwangerschap en bevalling met een gerust hart zojuist kunnen afsluiten. Van de controle tot aan het eindgesprek waren zij voor mij een luisterend oor en handelde daar ook naar. Bedankt voor t fijne contact en alle geluk voor jullie praktijk!

Memphis

Beste Petra, Marieke en Linda, Wij willen jullie waanzinnig bedanken voor alle goede steun en adviezen rondom de zwangerschap. Maar vooral de perfect verlopen bevalling die thuis kon plaatvinden en Petra die als een haas naar ons toe kon komen, toen het verder was dan Roy en ik dachten. Memphis is prachtig ter wereld gebracht! Nogmaals dank! Eva, Roy en Memphis

Eva

Dex

Op 1 augustus bevallen van onze zoon Dex. Vanaf het intakegesprek tot en met het kraambed hebben wij alle begeleiding em bezoeken als zeer prettig ervaren! Nogmaals bedankt voor alles! Thijs, Lucy en Dex

Lucy
01-08-2015


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten