Ervaringen

Hero

Ons derde kindje op komst, wat een fantastisch nieuws was dat!
Maar wat zag ik op tegen de bevalling. Dit omdat ik bij mijn tweede bevalling behoorlijk wat paniek heb ervaren en ik de pijn niet kon hebben. Ik ben me gaan verdiepen in een cursus van dubbelzen en dat heeft mij, samen met de fijne gesprekken bij Fellenoord, een hele fijne bevalling bezorgd. Natuurlijk doe je het uiteindelijk zelf, maar met de juiste mensen om je heen kan het je een hoop verlichting geven.
Bij mijn bevalling was Petra aanwezig en door haar nuchtere, daadkrachtige en lieve aanwezigheid heb ik een perfecte thuisbevalling ervaren!
Eerlijk, zo zou ik er nog wel 4 kunnen! Maar dat gaan we niet doen, haha. Al doende leert men 😉
Maar wie weet ben jij nu van je eerste kindje in verwachting en kan ik je met mijn verhaal wat tips geven, dat zou mooi zijn!

Fellenoord bedankt voor de goede zorgen!

Ilse
19-8-2021

Pepijn

Ik heb alle controles en echo’s als heel prettig ervaren. Er was altijd ruimte voor vragen en persoonlijke gesprekken. Door Linda ben ik top begeleid tijdens mijn bevalling. Ook het contact tijdens de kraanwerk verliep top!

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Nicky
2 augustus 2021

Mille

Super fijne begeleiding gehad bij mijn zwangerschap en bevalling. Erg behulpzame en vriendelijke verloskundigen. Wij hebben altijd het gevoel gehad dat we bij ze terecht konden als er iets was of als we vragen hadden.

Noortje
18-06-2021

Moos

Ook deze zwangerschap zijn we weer erg goed begeleid bij Fellenoord! Ondanks dat het zware zwangerschap was ivm 9 maanden ziek/beroerd zijn, lukte het de dames iedere keer weer om me te motiveren en in te laten zien waarvoor ik het deed! Een voorgenomen bevalling in het ziekenhuis ging niet door, omdat onze kleine man ineens haast kreeg om de wereld te gaan ontdekken! Sanne schatte de situatie super in, en begeleidde de hele vlotte thuisbevalling fantastisch! Het was doodeng maar wat zijn we uiteindelijk blij dat ik thuis heb mogen/kunnen bevallen.

Alleen maar lof voor de dames van Fellenoord! We zouden jullie aan iedereen aanraden! Jullie zijn toppers!!

Liefs,
Geert, Margo, Guus & Moos

Margo Verhoeven
23-05-2021

Sill

Het was een vlotte, bijzondere bevalling. De coaching van Petra was heel fijn. Een prettige nuchtere vrouw!
De bevalling was bijzonder en ook zorgelijk. Petra heeft heel goed gehandeld. Ook fijn die belangstelling nu nog! Dat waarderen wij enorm.
#teamSill #goSill

Natasja
15-04-2021

Mart

Wij hebben ook deze zwangerschap weer ervaren als een super fijne tijd met goede hulp en adviezen van jullie.

Deze keer thuis bevallen met behulp van verloskundige Petra, heb dit als heel fijn ervaren en er heerste heel veel rust en werd heel erg goed gesteund door haar op de momenten dat ik het nodig had.

Grote complimenten aan Petra en natuurlijk ook aan Linda, Sanne en Marieke.
Bedankt voor de goede zorgen van de afgelopen jaren.
Wij gaan nu lekker genieten met zijn 5e.

Veel liefs
Familie Smits

Steffi Smits
25-02-2021

Bodi

Wij zijn ook deze keer weer super fijn begeleid door de dames van Fellenoord! Lieve, betrokken en professionele verloskundigen die ondanks de gekke Corona tijd alle tijd voor ons hebben genomen.
Mijn bevalling is super begeleid door Petra en zij heeft er mede voor gezorgd dat ik met een fijn en positief gevoel terug kijk op een hele fijn bevalling.
Thanks dames!

Nienke
24-02-2021

Nora

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die je krijgt van de dames van Fellenoord, met name van Petra. Zij bood me homeopathische hulp aan, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. Ze heeft me geholpen met allerlei ongemakken waar je mee te maken kunt krijgen tijdens een zwangerschap en dankzij de homeopathie zijn die klachten verlicht/weggebleven! Ons gezinnetje is nu compleet met drie prachtige kinderen, waarvan we alle 3 de zwangerschappen bij jullie zijn geweest, bedankt voor alle zorgen!

Mariska Scheutjens
12-12-2020

Vera

Ik ben heel erg blij met de zorg die gedurende mijn hele zwangerschap geleverd is! Mijn eerste zwangerschap woonde ik nog ergens anders en zat ik dus bij een andere praktijk. En als ik die praktijk met Fellenoord vergelijk, valt op hoeveel meer betrokken de dames van Fellenoord zijn. Ze dachten echt mee met mijn vragen tijdens de zwangerschap en de bevalling is door Petra super fijn begeleid. Ik ben heel tevreden en kan deze praktijk aan iedereen aanraden!

Janneke
2 mei 2020

Jasper

Beter laat dan nooit..
Onze zoon is ondertussen bijna 10 maanden, maar met enige regelmaat denk ik nog steeds terug aan jullie.
Bij onze eerste zoon had ik een andere verloskundige praktijk, maar wilde graag overstappen, nog voor ik zwanger was kennis gemaakt, en wat een warm welkom was dat!
Persoonlijk, oprecht, en letterlijk voor je klaar staan. Het maakt niet uit welke vraag ik had, of hoe vaak. Jullie waren er voor mij en voor ons.
Eventueel een extra controle, of een bezoek aan huis. Jullie waren er en het was nooit te veel.
Tijdens de bevalling een hele fijne begeleiding gehad, lief, maar ook streng als het nodig was. Bijna lukte het niet meer thuis, maar door jou hulp gelukkig toch thuis kunnen bevallen wat ik zó graag wilde.

Wat een verademing dat de begeleiding zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling zo prettig kan zijn!
Dankjewel!!

Maassen
16-12-2019

Bryan

TOPPERS!!!! Dat is wat ik over deze dames te zeggen heb. Altijd een luisterend oor en je mag altijd bellen.

27 september 2020 is onze zoon thuis geboren met hulp van Petra. Wauw wat was dit een ervaring en zo fijn. Ze helpt je er doorheen en moedigt je aan als het even niet meer lukt.

Lieve dames van Fellenoord, echt bedankt voor jullie top begeleiding!!!!

Veel liefs,
Familie van de Sande

Fam. Van de Sande
27-09-2020

V.

Al 4 jaar lang kom ik maandelijks bij de dames van Fellenoord! Via deze weg wil ik laten weten dat ik super goede ervaringen heb met deze verloskundigenpraktijk en ik kan hen dan ook iedereen aanbevelen! De dames zijn naar mijn idee echt allemaal zeer ervaren, staan echt altijd voor je klaar en nemen geen risico’s. Inmiddels heb 3 ik gezonde kindjes, waar ik de meiden heel erg voor wil bedanken!!

Anniek
09-2020

Sam

De dames van Fellenoord zijn toppers!

Beide zwangerschappen ben ik hier heel fijn begeleid. Helaas was bij mijn eerste zwangerschap een inleiding nodig, waarbij ik ben overgedragen aan het ziekenhuis met een hele heftige en vreselijke bevalling tot gevolg.

Dit keer heeft Sanne me laten zien hoe anders het kan zijn. Een prachtige, vlotte bevalling. Volledig op eigen kracht, met aanmoedigingen en tips als ik die nodig had en wat strenge woorden als ik die nodig had. Een bevalling waarbij ik zelf heb gezien hoe mijn kindje ter wereld kwam, omdat Sanne me er even aan herinnerde mijn ogen open te doen. Zo dankbaar!

Er komt geen derde 😉 maar als het zo zou zijn, was het weer met jullie.

Carla
En natuurlijk Rick, Jip en Sam!

Carla
04-08-2020

Lima en Feli

Beiden zwangerschappen zijn wij begeleid door de dames van Fellenoord. Wij hebben de begeleiding als zeer prettig en kundig ervaren. Mocht er nog een komen (komt er niet…!), dan zouden wij zeker weer voor Fellenoord kiezen.

Bedankt voor alles!

Fam. Torres
08-02-2018 / 13-07-2020

Diem

De dames van verloskundigecentrum Fellenoord hebben ook deze keer weer bijgedragen aan een ontzettend mooie ervaring! Wij kijken mede door hen positief terug op de zwangerschap en de bevalling en zijn meer dan tevreden over de zorg/hulp die zij daarbij hebben geboden! De dames zijn allemaal eerlijk, toegankelijk, praktisch en doortastend. Super!

Bedankt voor alles!

Amy
06-06-2020

Midas

Na een prettige zwangerschap werd op 8 april Midas geboren!
Door de betrokkenheid, doortastendheid en deskundigheid van alle vier de dames kijken wij terug op een hele mooie periode!
Nogmaals onze dank!

Lieke
8-4-2020

Vesper

Met 40 weken en 5 dagen bevallen van ons allereerste kindje. Marieke heeft ervoor gezorgd dat ik erg goed terugkijk op mijn thuisbevalling en hiervoor wil ik haar dan ook nogmaals bedanken. Zowel de begeleiding tijdens de zwangerschap, als de bevalling zelf heb ik door jullie betrokkenheid als zeer prettig ervaren. Marieke, hopelijk tot in de toekomst!

Liefs,

Renée

Renée
23-03-2020

Liam

Hallo Dames,

Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Vanaf de intake tot de bevalling heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld.
Marieke extra bedankt voor de deskundigheid en steun tijdens de bevalling. Mede dankzij jou heb ik prachtig thuis kunnen bevallen van onze zoon. Mijn vriend en ik kijken dan ook met zeer positieve gevoelens en gedachten terug op deze prachtige gebeurtenis en genieten nu volop van onze zoon.

Liefs Martje, Bob en Liam

Martje
02-02-2020

Daan

Lieve allemaal,

Hartstikke bedankt voor jullie betrokken begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling van onze 3 kinderen. En Petra, wat bijzonder dat jij bij de geboorte was van alledrie (ook al waren de eerste 2 officieel onder begeleiding van het ziekenhuis)!!

Veel liefs,
Susanne

Susanne
29-7-2019

Lars

Lieve allemaal.

Wat een prachtkind zijn wij weer rijker.! En dat allemaal dankzij de goede zorgen en kundigheid van roos.

Mijn bevalling is echt top gegaan en waar ik het nodig had sleepte zij mij erdoorheen.
En geloof me, ze kan streng zijn haha!!
Ook als je kindje op je buik ligt is ze de rust zelve en alles in je eigen tempo.

Al met al een dikke 10 weer!!
Roos bedankt.
Dikke smakkerd van Lars en je bent een topper

Ashley
28-07-2019

Jip

Lieve Dames,

Bedankt voor jullie begeleiding tijdens de zwangerschap. We hebben dit als zeer prettig ervaren.
Jullie waren allemaal erg betrokken en stonden voor ons klaar als dat nodig was.
Hopelijk kunnen en mogen we in de toekomst nog een keer gebruik van jullie maken.
Petra bedankt voor je begeleiding naar het ziekenhuis. Wat baalden we dat we werden overgedragen.
We hadden dit graag samen met jou gedaan. Misschien in de toekomst!

Liefs

Lieske
16-05-2019

Isabel

Onze 2e zwangerschap bijgestaan door de verloskundigen van Fellenoord. Wat een domper toen bleek dat Sofie in stuit lag en ze uiteindelijk (ondanks de helaas mislukte versie) onder begeleiding van de gynaecoloog geboren moest worden.

Gelukkig was dat met Isabel iets anders. Hoewel deze eigenwijze tante ook pas met 36 weken in hoofdligging is gedraaid (uit zichzelf).

Wat een fantastische en vooral hele lieve verloskundigen, echt allemaal! Kon altijd bellen, met de meest simpele vragen. We hadden hoop dat Petra dienst had als de bevalling zou beginnen, omdat we daar de beste klik mee hadden en ja!!! Petra heeft onze dochter ter wereld gebracht, oké met wat hulp van mij 😉 Bevalling verliep snel en de bemoedigende woorden en de grapjes/het lachen met Petra hielp daar echt heel erg bij!

Ons gezin is compleet maar ik zou er anders geen seconde over na hoeven denken wie ons zou begeleiden bij onze zwangerschap en bevalling.

Dikke 10+ !!

Linda
07-02-2019

Dax

Tijdens mijn zwangerschap ben ik hartstikke fijn begeleid door alle dames van de praktijk. Mijn zwangerschap verliep voorspoedig, maar toen ik de baby een tijdje niet voelde bewegen en aan de bel trok hebben ze heel adequaat gereageerd en me doorgestuurd naar het ziekenhuis voor extra controles. Uiteindelijk bleek alles goed te zijn en mocht ik weer terug onder controle bij Fellenoord. Heel fijn, want ik hoopte op een thuisbevalling. En dat is gelukt!

9 dagen was ik overtijd en ik dacht alleen maar ‘komt ons kindje ooit nog?’. Ik ben in die wachtperiode heel goed begeleid met extra controles waarin we ook steeds alle opties en scenario’s hebben overlegd. Uiteindelijk zijn de weeën door strippen op gang gekomen en had Petra die bewuste nacht dienst. Mijn bevalling verliep ontzettend snel en Petra heeft me tijdens de bevalling enorm gerustgesteld en met haar nuchterheid en humor heel fijn begeleid naar het moment dat ons zoontje werd geboren. Wat een mooi moment en zo speciaal om dit thuis te doen!

De deskundigheid van Petra kwam ook in de nazorg heel duidelijk naar voren. Direct na de bevalling heeft Petra echt de tijd genomen om te zorgen dat bij mij alles goed zou herstellen en in de kraamweek is ze nog langs geweest om de bevalling na te bespreken, wat ik erg prettig vond om zo een compleet beeld te krijgen van de bevalling.

Ik had me echt geen betere verloskundige kunnen wensen! 🙂

Moniek
08-06-2019

Thijmen

Voor de tweede keer bij jullie praktijk en deze keer konden jullie ook de bevalling begeleiden. Daar was ik enorm blij mee! Met ruim 40 weken ben ik thuis bevallen zoals ik ook gehoopt had. Petra was bij de bevalling en dit was super! Petra pakt snel door en is duidelijk en daar hou ik van!

Petra, we waren enorm blij toen jij de telefoon opnam op het moment dat de bevalling begon. Dit doordat je nuchter bent maar ook vol humor!

Ik zou iedereen deze praktijk met top verloskundigen aanraden!

Babette
18-01-2019

Vieve

Door een verhuizing van Amsterdam naar Vught tijdens mijn zwangerschap ben ik pas in het derde trimester onder begeleiding van de dames van Fellenoord gekomen. Ik heb me vanaf het eerste moment bij hen op mijn gemak gevoeld.

Petra was uiteindelijk aanwezig bij de bevalling en ze heeft me super geholpen! Ze heeft ervoor gezorgd dat ik rustig bleef, was super deskundig en ik heb ook ontzettend met haar kunnen lachen.

De nazorg tijdens de kraamweek en daarna was ook heel prettig. Alle dames waren heel erg betrokken.

Linda, Marieke, Sanne en vooral Petra – bedankt voor alle goede zorgen! En Roos – jij ook bedankt voor alles en succes met het afronden van je studie!

Groetjes,
Tamara

Tamara van Graafeiland
18-04-2018

Isa

Hoi Petra,

jij vroeg mij bij jou bezoek na de bevalling hoe ik mijn bevalling heb ervaren. Ik had er toen nog geen tijd voor gehad om hier over na te denken. De middag erna met mijn moeder zitten kletsen en de bevalling nog een keer helemaal door gesproken. Nu heb ik heel vaak tijdens het gesprek gezegd ow daar moet ik Petra nog voor bedanken. Dus bij deze.

Ik heb mijn bevalling ervaren als zeer prettig. En dit heeft er vooral mee te maken wat jij steeds hebt omschreven. Bij het vruchtwater prikken. Nu ga je warm water voelen stromen en dit gebeurde ook. Dadelijk ga je het voelen branden bij de volgende pers, en dit gebeurde. Ik heb blind kunnen vertrouwen op wat je zei waardoor ik heel relaxed ben gebleven. En aangezien ik me er niet heel erg verdiept had kon ik me volledig overgeven aan je woorden.

Ondanks onze bizare situatie een man die niks kan en oma die er bij gehaald wordt omdat de kraamzorg er niet op tijd kan zijn. Heb ik geen moment gedacht dat het niet goed zou komen.

Dank je wel hiervoor

groetjes

Marleen

Marleen
27-3-18

Thijs

Lieve dames,
Met 40 weken en 6 dagen ging het dan eindelijk gebeuren! De bevalling van ons tweede kindje ging van start. Doordat onze kleine man niet was ingedaald, was een thuis bevalling niet mogelijk. Maar de hoop dat Petra de bevalling kon gaan begeleiden, was nog niet vervlogen. En inderdaad was het geluk aan onze zijde en kon Petra de bevalling overnemen van het ziekenhuis. Door haar professionele en strakke begeleiding is Thijs snel op de wereld gekomen.

Wij zijn echt zo blij dat Petra de bevalling heeft kunnen doen en niks dan lof voor deze pracht vrouw.

Groetjes,
Niels, Rianne, Guus en Thijs

Rianne
12-12-2017

Bo

Lieve Petra,

Van de eerste echo tot en met de bevalling. Wauw!
Wat ben jij een geweldig mens met zoveel passie voor je werk!
Wij konden ons niemand liever voorstellen dan jij!
Bedankt dat jij bij ons was om de geboorte van onze Bo te begeleiden.
Het was bijzonder!

Liefst Bart, Marieke en Bo

Marieke
23-10-2017

Ive

Voor de tweede keer kijk ik terug op een fijne zwangerschap, snelle bevalling en fijne kraamweek mede dankzij de goede begeleiding door deze 4 topvrouwen! Ze staan je bij op een van de intiemste momenten van je leven en geven je zelfvertrouwen op de momenten dat je het nodig hebt. Petra was aanwezig bij mijn beide bevallingen en ik wil haar hierbij bedanken voor haar deskundigheid en humor 🙂

Mieke
09-09-2017

Zoë

Wat kijken wij terug op een geweldige hulp van jullie dames! Jullie zijn alle 4 toppers en altijd even behulpzaam. Mijn bevalling is begeleid door Linda. In een woord; Super! Heeft me goed door de bevalling heen geholpen en gezorgd dat ik rustig bleef.

Nogmaals bedankt dames!!!!!

Van de Sande
1-9-2017

Liam

Alle dames van Fellenoord zijn erg vriendelijk, behulpzaam en je kunt altijd bij ze terecht met vragen tijdens die eerste drukke weken na de geboorte. Marieke heeft mij enorm goed door mijn bevalling geloodst waardoor ik rustig kon blijven. Door de positieve benadering kreeg ik het zelfvertrouwen wat nodig was om mijn zoon te baren. Ook de nazorg was prima en fijn persoonlijk.

Dank dames!

Barbara
30-03-2017

Romy

Weer een prachtige ervaring met deze zwangerschap en bevalling, ookal ging het niet altijd lekker met mij tijdens de zwangerschap, toch een mooie ervaring met ons 2de kindje. En de super mooie en snelle bevalling dankzij Marieke en natuurlijk een prachtig meisje, maakt veel goed. Deze bevalling was echt een droombevalling, vertrouwde volledig op me eigen lichaam dankzij jullie. Zo’n bevalling met zo’n goede begeleiding kun ik echt iedereen. Ook mijn man vond het een prachtige bevalling en zo snel, dankjulliewel namens ons, jullie doen prachtig werk!

Jenny
13/03/2017

Harvey

Mijn eerste zwangerschap! Door de kleinschaligheid en persoonlijke sfeer hebben mijn vriend en ik gekozen voor verloskundigen praktijk Fellenoord. Al tijdens de intake voelden mijn vriend en ik het vertrouwen dat we hier aan het juiste adres zijn voor de begeleiding voor, tijdens en na de bevalling. We konden met al onze vragen en onzekerheden terecht bij deze geweldige dames. Omdat mijn vriend en ik van mening zijn dat een bevalling niet te plannen valt bestond ons gehele geboorteplan uit het bevallen in het ziekenhuis. Verder zouden we wel zien wat wel en niet mogelijk zou zijn. Petra had dienst toen mijn vliezen braken. Ze was snel op locatie en instrueerde ons wat we moesten doen en wanneer we weer zouden moeten bellen. Een uur later waren we toch al erg onzeker door het tempo van de weeën en we belden Petra voor de zekerheid maar weer op. Binnen een mum van tijd stond ze voor ons klaar. In rap tempo was mijn ontsluiting van 2cm naar 9 cm gegaan. Het sneeuwde flink buiten en naar het ziekenhuis gaan zat er niet meer in. Tijdens het persen bleek Harvey niet helemaal goed te liggen waardoor het een zware bevalling werd. Petra heeft ons met zelfvertrouwen, rust en kundigheid door deze stormachtige nacht geholpen. We hebben een spannende maar prachtige thuisbevalling mee mogen maken. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen. Ik bel jullie zo gauw we in verwachting zijn van nummer 2!

Karin
13-01-2017

Ties & Saar

Lieve dames, Wat heb ik veel steun van jullie mogen ontvangen tijdens mijn beide zwangerschappen en bevallingen (die helaas wel allebei door het ziekenhuis zijn overgedragen). Altijd stonden jullie voor ons klaar en hielpen jullie ons meer dan fijn. Ik kan hier wel een heel lang verhaal van maken, maar het is heel gemakkelijk wat onze ervaring was met jullie. PERFECT! Heel veel succes met jullie mooie praktijk en ik ga jullie zeker aanbevelen. Mij zie je als het goed is niet meer terug ;-). Liefs, Ellen Lamers

Ellen
14-7-2014 & 6-8-2016

Tije

41 weken zwanger en Tije vond het nog wel prima in mijn buik. De bevalling van onze eerste zoon Pim was ingeleid en ik hoopte dat het dit keer spontaan zou beginnen en dat alle medische rompslomp van het ziekenhuis ons bespaard zou blijven. Petra, Marieke en Linda wisten van die wens om thuis te bevallen en hebben met mij mee gehoopt op een spontaan begin. Met 41 weken en 5 dagen werd Tije toch nog thuis geboren! De bevalling ging erg snel, maar Petra kwam meteen toen we belden en heeft me gedurende de laatste fase van de bevalling super professioneel begeleid. Mede daardoor werd het een onvergetelijke ervaring. Ook de nazorg was top, van alle drie de verloskundigen. Ze waren stuk voor stuk goed op de hoogte van mijn situatie en heel betrokken. Ik had altijd het gevoel dat ik bij ze terecht kon. Petra, Marieke en Linda: heel veel dank voor jullie hulp en goede raad! Mede dankzij jullie hebben wij een prachtige zwangerschap, bevalling en kraamtijd mogen beleven.

Anne
18-7-2016

Fiene, Saar en Ot Kuiper

Petra, Linda en Marieke, Graag willen we jullie hartelijk bedanken voor alle fijne en professionele begeleiding tijdens de zwangerschappen van onze 3 kinderen. Bij alle drie de zwangerschappen hebben wij jullie begeleiding als heel erg fijn ervaren en mede dankzij jullie hebben wij twee prachtige meiden en een heerlijk knap meneertje op de wereld mogen zetten. Door de fijne goede controles aan jullie heb ik 3 heerlijke zorgeloze zwangerschappen gehad waarvan ik ontzettend genoten heb. Voor de bevallingen moesten wij na een keizersnede door naar het ziekenhuis. Maar onze zwangerschaps- en nazorg bij jullie was top. Dank jullie wel voor al jullie goede zorgen voor ons en de kindjes. Maarten & Sabine Fiene, Saar en Ot

sabine
Ot: 10-04-2016

Emma

Op 22 mei is ons dochtertje geboren en omdat ze al 3 tienerbroers heeft dacht ik goed na over de bevalling.. het leek me leuk om de jongens de kans te geven bij de bevalling te zijn dus koos ik ervoor om op een baarkruk te bevallen (mede dankzij een lieve vriend die het allemaal aan mij over liet) Omdat de vorige bevallingen erg snel gingen heeft mijn vriend zelf een baarkruk gemaakt zodat die vast in huis was… toen om 4.00 de vliezen braken was alles compleet alleen de jongens waren dat weekend bij hun vader maar gelukkig hoefde ik maar te bellen en bracht hij ze thuis… Toen ik Petra belde kwam ze gelijk maar dit kleine dametje nam de tijd maar toch bleef Petra en zorgde ze ervoor dat het wat sneller ging. Toen ik merkte dat ze eraan kwam hoefde oma dat alleen maar tegen de jongens te zeggen en met al snel zaten zij met zn drietjes op een rij op de bank en wij allemaal in positie en binnen 2 minuten was ze er.. Ja Petra kon wel zeggen dat ik op de volgende wee kon wachten maar ik wilde haar er gewoon uit hebben. De jongste vond het wel even spannend maar we vonden het allemaal een heel mooi moment die we met zn allen hebben mee mogen maken… zelfs de middelste die hard riep er niet bij te willen zijn. Bedankt alle drie dat jullie al vooraf bereidt waren om mee te gaan in mijn wensen en Petra bedankt voor de fijne begeleiding.

Evelien van Driel
22-5-2016

Jet

Lieve Petra, Linda en Marieke, Vandaag heb ik het eindgesprek gehad met Petra. Wij willen jullie nogmaals enorm bedanken voor alle goeie zorgen tijdens de zwangerschap, de begeleiding bij de bevalling en de nazorg! Dankzij jullie kijken wij terug op een fantastische tijd. 😃 Veel liefs, Niels, Merel & Jet

Merel
29-02-2016

Djenna

Hallo Dames

Onze lieve, blije, vrolijke Djenna vandaag een half jaar oud! Linda wat heb jij ons goed geholpen met deze vlugge bevalling! Djenna wilde snel de “echte” wereld zien. Bedankt daarvoor! Ook alle bezoekjes op vrijdag bij jullie in het verloskundige centrum hebben wij als fijn ervaren. Wij willen jullie erg bedanken met het op de wereld zetten van onze 2 prachtige kinderen! Liefs Dave, Karlijn, Dani en Djenna

Karlijn

Floor

Dankzij de fijne begeleiding van Marieke, Petra en Linda heb ik mijn zwangerschap en bevalling met een gerust hart zojuist kunnen afsluiten. Van de controle tot aan het eindgesprek waren zij voor mij een luisterend oor en handelde daar ook naar. Bedankt voor t fijne contact en alle geluk voor jullie praktijk!

Memphis

Beste Petra, Marieke en Linda, Wij willen jullie waanzinnig bedanken voor alle goede steun en adviezen rondom de zwangerschap. Maar vooral de perfect verlopen bevalling die thuis kon plaatvinden en Petra die als een haas naar ons toe kon komen, toen het verder was dan Roy en ik dachten. Memphis is prachtig ter wereld gebracht! Nogmaals dank! Eva, Roy en Memphis

Eva

Dex

Op 1 augustus bevallen van onze zoon Dex. Vanaf het intakegesprek tot en met het kraambed hebben wij alle begeleiding em bezoeken als zeer prettig ervaren! Nogmaals bedankt voor alles! Thijs, Lucy en Dex

Lucy
01-08-2015


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten